Izklesana postava Alicie Vikander

Alicia Vikander: izklesana postava s ketogeno dieto

Te dni bo v kino spet prijezdila Lara Croft v Tomb Raiderju. Sapo bo v glavni vlogi tokrat jemala švedska igralka in nekdanja balerina Alicia Vikander. Za nas, navadne smrtnike in smrtnice, je bila popolna že pred pripravo na film, a holivudske zahteve so pač holivudske zahteve. Aliciin cilj za vlogo je bila popolnoma izklesana postava. Sedem mesecev je zanjo trdo trenirala, a najbolj zanimivo dejstvo pri vsem skupaj je, da ji je pri finalnih pripravah najbolj pomagala ketogena dieta.

Kot poročajo mediji, je bila pri tem zelo stroga: ni šlo za mehak pristop v obliki prehrane LCHF, ampak standardno ketogeno dieto. In kaj je jedla? Veliko rib in morskih sadežev, olje MCT, avokado in kokosovo maščobo ter nekaj zelenjave! Ketogena dieta preprosto deluje – ne glede na to, iz katere začetne točke greste, in ne glede na to, kako specifične cilje imate.

Prijava na e-novice

Nočete zamuditi nobene LCHF-novosti? Želite biti obveščeni o naših LCHF-dogodkih in ekskluzivnih akcijskih ponudbah? Trikrat ali štirikrat mesečno vam bomo poslali e-novice z vsebinami, ki vam bodo pomagale pri življenjskem slogu po načelih LCHF!