Fitnes svetovanje

Če želite izboljšati svoj videz, ste na pravem mestu! V znanju je moč, skrivnosti so za amaterje!

Gašper Grom
Gašper Grom
Gašper Grom: IFBB Masters tekmovalec, IFBB International sodnik in IFBB Advanced Bodybuilding and Fitness trener, dipl. dietetik

Čeprav se zadnja leta ogromno posvečam klinični prehrani in svetovanju o prehrani LCHF, sem in bom po duši vedno zavezan športu oblikovanja telesa – fitnesu in bodibildingu.

Prvič sem v fitnes vstopil leta 1989 in to je bila ljubezen na prvi pogled. Takrat še nisem vedel, kako se bo odvilo, ampak fitnes je postal del mojega življenja za vedno. Ne samo kot podjetnik – s fitnesom sem povezan kot tekmovalec, sodnik, trener in organizator tekmovanj.

Svoje bogate izkušnje z veseljem delim z vsakomer, ki bi se rad preizkusil v tem športu.

Moje storitve

Oglasite se mi!

Želite izklesati svoje telo? Pridobiti mišično maso? Se morda skušate pripraviti na fitnes ali bodibilding tekmo, pa pri tem potrebujete pomoč?

Če ste res pripravljeni narediti kaj zase, izpolnite spodnji vprašalnik, izberite obliko svetovanja, ki bi vam ustrezala (primerjave paketov in cene so v ceniku), in kmalu bodo lahko vaše skrbi preprosto preteklost!

Da bi bilo prehransko svetovanje čim bolj učinkovito in varno, moram imeti o vsaki od svojih strank čim natančnejše podatke o željah, ciljih, sposobnostih in zdravstvenem stanju. Prvemu spoznavanju je namenjen spodnji vprašalnik. Če želite samo ceno svetovanj, si, prosim, oglejte Cenik svetovalnih storitev in vprašalnika ne izpolnjujte. Če pa želite stopiti v stik z mano, prosim, izpolnite vprašalnik in čez nekaj dni se vam oglasim. Storitev se plača po računu bodisi po opravljeni storitvi ali med samim trajanjem programa.

Vprašalnik vam bo vzel slabih 5 minut časa, povzetek in nadaljnja navodila boste prejeli takoj, ko ga oddate.

Gašper