Pravkar prejeto #4

Naše stranke poročajo :)

Pozdravljen, Gašper!

Tako, pa je prvi mesec mimo. Ne vem, kakšna bo tvoja ocena za ta mesec (prilagajanje, spremembe teže in obsegov), ampak jaz sem zadovoljna. Uvajalne težave sem preživela, lačna nisem, prehudih odrekanj ni. Izgubila sem nekaj centimetrov in kilogramov. Počutje pa je tisto, za katerega sem najbolj vesela. Ni več prebavnih težav, napihnjenosti, energije dovolj za cel dan, dlje lahko držim koncentracijo, po obrokih ni utrujenosti. Tudi spanec je veliko boljši in kvalitetnejši. Enostavno rečeno: res odlično počutje.

Zelo mi je pomembno tudi to, da pri tem načinu prehranjevanja tudi pri “družabnih dogodkih” nimam težav. Vedno se najde nekaj hrane, ki ustreza LCHF, ki jo lahko poješ, ni odrekanja in ne treba vsakomur razlagati, da si na dieti. Kos mesa in zelenjava, to je povsod. Tudi maslo se običajno najde, če pa ne, pa imam v torbici vedno škatlico lešnikov.

Po tem prvem mesecu sem ugotovila, da mi takšen način prehranjevanja zelo ustreza in bom z njim vsekakor nadaljevala. Želim izgubiti kilograme in zmanjšati obsege, prav tako želim popraviti krvno sliko.