Aleš

S 156 na 93 kg!

Že dlje časa se mučim z debelostjo. Poizkusil sem 1001 način hujšanja, a vedno sem se vrnil na isto težo ali še kak kilogram dodal, tako da res nisem več videl izhoda.

Imel sem 156 kg, s pomočjo prijatelja, ki me je vpeljal v fitnes, shujšal na 106 kg. V tem času sem zamenjal službo, kjer nisem več našel časa zase in se zopet zredil na 140 kg, potem nekako shujšal sam do 132kg, potem pa pomočjo medicine prišel na 121 kg. Toda začarani krog se kar ni končal, saj sem se spet začel rediti: pri vsaki dieti sem namreč čutil lakoto, pomanjkanje OH, imel sem strašno željo po sladkem.

No, tukaj pa nastopi Gašper. Spomladi sem ga kontaktiral in tako sem pristal v raziskavi, pri kateri je sodeloval.

100% sem se držal njegovih navodil in rezultat je viden na sliki, kajti pri vseh dietah mi je maščevje ostajalo, izgubljal pa sem mišice, pri Gašperju pa ravno obratno. Tako me je pobralo okoli trebuha, da še sam ne morem verjeti. Pred kratkim sem imel 96-urni post: prebrodil sem ga brez večjih težav.

Sedaj imam 93 kg in ne pomnim, kdaj sem se počutil tako top in poln energije. Koncentracija super, spanje se je zelo izboljšalo.

Kar se mi zdi nujno poudariti: nimam več nobene želje po sladkem ali po kaki drugi nezdravi hrani.

Zadnje tri mesece ostajam na isti teži, prehranjujem se po načelih LCHF in počasi, a vztrajno se topi maščoba.

Da zaključim: imam občutek, da nikoli v življenju nisem imel tako nizke teže, a še posebej lahkega se počutim zaradi trebušne maščobe – te skorajda ni več.

To je moja zgodba o uspehu.

Prej
Potem