Sestavine za biskvit
8 jajc
150 g mletih orehov
5 žlic sladila Sukrin
1 žlička cimeta
Sestavine za kremo
300 g kisle smetane
100 g maskarpona
200 g grškega jogurta
Sestavine za dekoracijo
200 ml sladke smetane
Postopek
Ločimo rumenjake in beljake. Rumenjake in sladilo Sukrin penasto umešamo, dodamo orehe in cimet, na koncu počasi umešamo beljake. Maso razmažemo čez večji pekač, obložen s papirjem za peko, in pečemo pri 180° C 15 do 20 minut. Pečen biskvit malenkost ohladimo.
Vzamemo nov kos papirja za peko, ga posujemo z žlico sladila Sukrin, nanj položimo še topel biskvit in ga premažemo s kremo iz kisle smetane, maskarpona in grškega jogurta. Biskvit s pomočjo papirja za peko zvijemo v rulado. Ovijemo z alufolijo in postavimo na hladno za nekaj ur.
Rulado razrežemo na 2 cm debele rezine in jih okrasimo s stepeno sladko smetano.