Gašper in Staša Grom

Gašper in Staša Grom

Živijo, sva Gašper in Staša, srce teama LCHFlove.si.

Gašper Grom
Logo Gašper Grom Low-Carb Coach

Sem diplomirani dietetik in priznan prehranski svetovalec z več kot 20-letnimi izkušnjami. Redno se izobražujem in sledim strokovnim znanstvenim izsledkom. V zadnjih letih večino svoje strokovne pozornosti namenjam prehrani po načelih ketogene oziroma diete LCHF (low carb, high fat), saj gre za način prehranjevanja, kjer ni v ospredju samo oblikovanje telesa, temveč predvsem zdravje, dobro počutje in dolgoživost. Redno se udeležujem strokovnih konferenc o tovrstni prehrani (Metabolic Therapeutics, Tampa, ZDA; Low Carb Vail, Vail, ZDA; Low Carb USA, San Diego, ZDA …). Pri sestavi prehranskih načrtov sem osredotočen na posameznika, njegove psihofizične značilnosti in cilje, ki jih ta želi doseči. Svetoval sem že več kot tisoč posameznikom.

Staša Grom
Logo Stašina fit kuhinja

Prosim, ne smejte se, ampak najraje sem v kuhinji. Že od nekdaj me zanima zdrava prehrana, zato sem se odločila za študij dietetike (sem tik pred magisterijem). Že nekaj let se prehranjujem po načelih prehrane LCHF, ki mi izjemno ustreza, saj je preprosta, okusna in zdrava. Rada preizkušam klasične recepte, ki jih priredim tako, da so brez žitnih mok in dodanega sladkorja. Še posebno rada pripravljam najrazličnejše sladice.

Bogate izkušnje

20
let izkušenj s svetovanjem
2000
zadovoljnih strank (in še ni konec)
85
konferenc in predavanj
4
izdane knjige (in še nastajajo!)

Sodelavci LCHFlove.si

Jakob Polajžer - Kuhar Jaka

Jaka Polajžer - Kuhar Jaka

Jakob Polajžer – Kuhar Jaka je kulinarični in gurmanski zanesenjak, ki že nekaj let prisega na zdravo prehrano.

Zadnje leto se je s srcem in dušo posvetil prehrani LCHF, ki mu pridno topi kilograme, in sicer brez odrekanj. Ta način prehrane predstavlja na degustacijah, kuharskih delavnicah in nastopih, ki jih popestri s svojo komunikativnostjo in smislom za humor.

Rada ga ima tudi televizijska kamera, zato že nekaj let redno kuha tudi na malih zaslonih v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija, pa tudi v oddajah, kot sta Krožnik okusov in Jaka namaka.

Tjaša Vrhovnik

Tjaša Vrhovnik

Predvsem veliko piše, zadnja leta o prehrani LCHF, ki ji je všeč, ker v kuhinji nerada komplicira. Telesno kulturo je vzljubila po zaslugi že takrat bivšega fanta, ki ji je kupil prvo spodobno trenirko in šel z njo v fitnes. Nekoliko kasneje je tekmovala v powerliftingu, kjer je dosegla evropski rekord v mrtvem dvigu. Prisega na znanost.

Želite shujšati?

Izboljšati svoje krvne lipide?

Zmanjšati količino zdravil proti sladkorni?

Priskočimo vam na pomoč!