LCHF-svetovanje

Gašper Grom
Gašper Grom

Gašper Grom: dipl. dietetik, svetovalec za prehrano LCHF

Nekaj je povsem jasno: zdravje, vitkost in izzivom prilagojeno telo se začnejo in končajo v kuhinji oziroma na krožniku. Ustrezna prehrana zagotavlja, da smo zdravi, da se dobro počutimo, da dobro funkcioniramo tako telesno kot tudi umsko, da s hrano in prehranjevanjem nismo obremenjeni.

Kakšno prehrano izbrati? S svojimi dolgoletnimi izkušnjami na sebi in svojih klientih prisegam na prehrano LCHF oz. ketogeno dieto.

Ker se posamezniki težko znajdejo med vsemi čermi pravilnega prehranjevanja, se name ljudje obračajo po pomoč pri tem. Poglejte njihove zgodbe uspešnih transformacij. Tudi vam lahko uspe!

Izberite svojo obliko svetovanja o LCHF

Na voljo so različni paketi: nekateri vsebujejo samo jedilnik, drugi jedilnik in načrt vadbe. So taki, kjer vam ponujamo spremljanje prek interneta v določenem časovnem obdobju (običajno 1 mesec). Za naprednejše so tudi paketi, pri katerih omogočamo prisotnost svetovalca v živo na treningu. Za natančno primerjavo paketov priporočamo ogled Cenika svetovalnih storitev.

Oglasite se nam!

Želite shujšati? Izboljšati splošno zdravstveno stanje? Popraviti krvne lipide? Zmanjšati obseg simptomov sladkorne bolezni? Ste pripravljeni na resnično izboljšanje počutja?

Če ste res pripravljeni narediti kaj zase, izpolnite spodnji vprašalnik, izberite obliko svetovanja, ki bi vam ustrezala (primerjave paketov in cene so v ceniku), in kmalu bodo lahko vaše skrbi preprosto preteklost!

Da bi bilo prehransko svetovanje čim bolj učinkovito in varno, moram imeti o vsaki od svojih strank čim natančnejše podatke o željah, ciljih, sposobnostih in zdravstvenem stanju. Prvemu spoznavanju je namenjen spodnji vprašalnik. Če želite samo ceno svetovanj, si, prosim, oglejte Cenik svetovalnih storitev in vprašalnika ne izpolnjujte. Če pa želite stopiti v stik z mano, prosim, izpolnite vprašalnik in čez nekaj dni se vam oglasim. Storitev se plača po računu bodisi po opravljeni storitvi ali med samim trajanjem programa.

Vprašalnik vam bo vzel slabih 5 minut časa, povzetek in nadaljnja navodila boste prejeli takoj, ko ga oddate.

Gašper