O kuponih s popusti

Splošno o kuponih na www.lchflove.si

Kuponi, ki jih ponujamo na www.lchflove.si, so uporabni izključno na spletni strani www.lchflove.si. Kuponov ne morete uporabiti v naših fizičnih trgovinah Maxximum Shop niti na spletni strani www.maxximumshop.si.

Dobroimetja in ostankov dobroimetja iz naslova kuponov nikoli ne izplačujemo v gotovini: uporabni so samo pri nakupu na www.lchflove.si.

V obtoku je več različnih kuponov z različnimi vrstami popusta (popust v %, odbitek na izdelek, odbitek na košarico in pripis dobroimetja) in različnimi vrednostmi, veljavnostjo in omejitvami (na primer: prvi nakup, minimalni znesek v košarici, omejitev samo na prejemnika, omejitev na plačilno sredstvo …)

Kako dobim kupone za dobropis v trgovini LCHFlove.si

Izbrani izdelki znamk Sukrin, LCHFlove in Maxximum Nutrition imajo pripisan še kupon z dobroimetjem. Na primer: če kupite »Sukrin Gold 500 g, Sukrin«, vam priložimo kupon z dobropisom v vrednosti 0,20 €, kar je v oranžnem okvirčku navedeno pri opisu izdelka.

Dobropisi so v višini 20 ali 50 centov, pri nekaterih izdelkih tudi 1 evro.

Če imate v košarici vsaj enega od izdelkov s kuponom, vam na »blagajni« ponudimo možnost, da jih pošljete sebi ali komu drugemu.

Kje so vaši kuponi

Kupone dobite v računu naročila in v posebnem email sporočilu, ki vas opozarja nanje:

 • če ste plačali s kreditno kartico oziroma PayPalom, jih dobite takoj;
 • če ste izbrali plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu, boste račun in posebni email s kuponi dobili, ko bo v administraciji označeno, da je naročilo zaključeno, torej kasneje.

Priporočamo, da teh emailov ne izbrišete. Kuponov vam ne moremo poslati ZNOVA. Če ste jih izgubili, vam žal ne bomo mogli izdati duplikatov.

Če imate v naši spletni trgovini svoj profil (ste prijavljeni), vas seznam vseh kuponov čaka v predalu »Moj račun«, in sicer med »kuponi«.

Kako delujejo

Ko ste kupone prejeli, jih morate izkoristiti v roku 75 dni. Vsak kuponček vključuje tudi informacijo o tem, kdaj poteče njegova veljavnosti.

Izkoristite jih na ta način:

 • v trgovini lchflove.si izberete katerikoli izdelek oziroma več njih;
 • ko ste končali z izbiro vseh izdelkov, pojdite na »košarico«;
 • iz email sporočila s kuponi ali razdelka »kuponi« eno po eno prekopirajte kode vseh kuponov, ki jih želite uporabiti. To naredite tako, da v polje »koda kupona« vnesete kodo in pritisnete gumb »Unovči kupon« – za vsak kupon posebej;
 • rezultat unovčenega kupona se pokaže v oranžnem okvirčku z napisom »Skupaj«;
 • zaključite nakup;
 • kode kupona so odebeljene, začnejo se s črkami dbp in imajo 15 oziorma 16 znakov.

Omejitve kuponov »DBP***-**********«

 • Vsak od kuponov, katerih kode se začnejo z »dbp«, je unikaten in bo deloval samo enkrat. Ko je porabljen, ne velja več.
 • Kuponi, katerih kode se začnejo z »dbp«, veljajo 75 dni od izdaje. Na kuponu je zapisan datum, ko kuponu veljavnost poteče.
 • Kupone, katerih kode se začnejo z »dbp«, lahko podarite. Tudi če ste ga iz košarice poslali sebi, ga lahko komu odstopite tako, da mu posredujete kodo. A ne pozabite zgornje alineje: kupon je unikaten in ga je mogoče uporabiti enkrat in nikoli več.
 • Kupone, katerih kode se začnejo z »dbp«, lahko uporabite ob minimalnem nakupu 5 €. Če vsota košarice znaša manj kot 5 €, kuponi ne bodo prijeli (vam pa ostanejo za naslednjič).

V kategoriji »1. nakup« izberite izdelke, ki jih želite preizkusiti. Skočite na »košarico« in tam vas čaka oranžen kuponček za izdelke Sukrin in eden za izdelke znamke Maxximum Nutrition.

Kupončka se pojavita samo, če so ustrezni izdelki iz kategorije »1. nakup« v košarici.

V košarico lahko dodate tudi druge izdelke, vendar zanje kupon »prvi nakup« ne velja.

Omejitve kuponov za popust pri prvem nakupu

Kuponi za popust pri prvem nakupu:

 • veljajo za kupce, ki še niso opravlili nakupa na lchflove.si;
 • veljajo samo za navedene izdelke v kategoriji » nakup«;
 • kupon »sukrin« velja za največ 4 izdelke Sukrin. Lahko vsakega ali katerokoli drugo kombinacijo (dva izdelka X, dva izdelka Y). Kupite jih lahko več, vendar bo popust obračunan samo na 4 izdelke;
 • kupon »maxximum« velja za največ 2 izbrana izdelka znamke Maxximum Nutrition. Kupite jih lahko več, vendar bo popust obračunan samo na 2 izdelka.

Pridržujemo si pravico naknadno zavrniti popust, če ugotovimo zlorabo ponudbe.