Sukrin Peanut Flour 250 g

9,90

Sukrin arašidova moka Sukrin Peanut Flour ima štirikrat manj ogljikovih hidratov kot pšenična moka, v primerjavi z navadnimi mletimi arašidi pa le četrtino maščobe in ima zato boljše lastnosti za peko.

Šifra: SUK017 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Sukrin arašidova moka Sukrin Peanut Flour ima štirikrat manj ogljikovih hidratov kot pšenična moka, v primerjavi z navadnimi mletimi arašidi pa le četrtino maščobe in ima zato boljše lastnosti za peko. Ima kar 50 % beljakovin in je brez glutena.

Z dodatkom vode, ščepca soli in sladila Sukrin lahko iz Sukrin Peanut Flour naredite odlično arašidovo maslo z manj maščobe.

UPORABA:

Z arašidovo moko lahko delno nadomestite navadno moko pri peki peciv, da znižate vsebnost ogljikovih hidratov, poleg tega jo lahko dodate v omake in napitke ali pripravite arašidovo maslo. Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si

  • Hranilna vrednost

  • Odmerek:
    Odmerkov:
  • Vrednosti so podane na 100 g
  • Energijska vrednost1715.00 kJ410.00 kcal
  • Maščobe12.00 g
  • » od tega nasičene maščobe2.00 g
  • Ogljikovi hidrati20.00 g
  • » od tega sladkorji8.00 g
  • Prehranske vlaknine11.00 g
  • Beljakovine50.0 g
  • Sol0.0 g
  • Sestavine: razmaščeni fino mleti ARAŠIDI.

DEKLARACIJA

SUKRIN RAZMAŠČENA ARAŠIDOVA MOKA BREZ GLUTENA iz mletih arašidov
Neto količina: 250 g
Sukrin arašidova moka ima štirikrat manj ogljikovih hidratov kot pšenična moka, v primerjavi z navadnimi mletimi arašidi pa le četrtino maščobe in ima zato boljše lastnosti za peko. Ima kar 50 % beljakovin. Z dodatkom vode, ščepca soli in sladila Sukrin lahko iz nje naredite odlično arašidovo maslo z manj maščobe.
Hranilna vrednost (100 g): energijska vrednost 1715 kJ/410 kcal, maščobe 12 g (od tega nasičene maščobe 2 g), ogljikovi hidrati 20 g (od tega sladkorji 8 g), prehranske vlaknine 11 g, beljakovine 50 g, sol 0 g. Navedena hranilna vrednost lahko odstopa od dejanskih vrednosti zaradi sezonskih nihanj.
Sestavine: razmaščeni fino mleti ARAŠIDI.
Uporaba: Z arašidovo moko lahko delno nadomestite navadno moko pri peki peciv, da znižate vsebnost ogljikovih hidratov, poleg tega jo lahko dodate v omake in napitke ali pripravite arašidovo maslo. Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si
Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.
Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na spodnjem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024  www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si

 

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.