Marcipan 200 g, Sukrin

7,50 4,50

Sukrin marcipan se od navadnega loči le po tem, da namesto sladkorja vsebuje naravno sladilo Sukrin in dodatek vlaknin.

Opis

Sukrin marcipan se od navadnega loči le po tem, da namesto sladkorja vsebuje naravno sladilo Sukrin in dodatek vlaknin.

Okus in tekstura sta popolnoma enaka običajnemu marcipanu.

Sestavine: mandlji (40%), sladilo (eritritol, steviol glikozidi), izomalt-oligosaharidi, oligofruktoza (prehranska vlaknina), voda, kalijev sorbat (konzervans). Vsebuje naravne sladkorje.

Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si.

 

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.

  • Hranilna vrednost

  • Odmerek: 1
    Odmerkov: 1
  • Vrednosti so podane na 100 g
  • Energijska vrednost1252.00 kJ304.00 kcal
  • Maščobe20.00 g
  • » od tega nasičene maščobe1.60 g
  • Ogljikovi hidrati28.00 g*
  • » od tega sladkorji3.10 g
  • » polioli20.00 g
  • Prehranske vlaknine28.00 g
  • Beljakovine8.20 g
  • Sol0.03 g
  • Sestavine: MANDLJI 40%, sladilo (eritritol, steviol glikozidi), izomalto-oligosaharidi, oligofruktoza (prehranska vlaknina), voda, konzervans (kalijev sorbat). Vsebuje naravno prisotne sladkorje.
    *8 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g

 

DEKLARACIJA

SUKRIN MARCIPAN brez dodanega sladkorja s sladili. Primerno za vegane.
Neto količina: 200 g
Sukrin marcipan je pripravljen brez dodanega sladkorja, s sladilom Sukrin in stevio. Na 100 g vsebuje le 8 g izkoristljivih ogljikovih hidratov, kar je v primerjavi z običajnim marcipanom s sladkorjem kar 86% manj. Lahko ga uživate kar tako ali pa ga uporabite kot sestavino za pripravo različnih slaščic.
Hranilna vrednost (100 g): energijska vrednost 1252 kJ/304 kcal, maščobe 20 g (od tega nasičene maščobe 1,6 g), ogljikovi hidrati 28 g* (od tega sladkorji 3,1 g, polioli 20 g), prehranske vlaknine 28 g, beljakovine 8,2 g, sol 0,03 g.*8 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g
Sestavine: MANDLJI 40%, sladilo (eritritol, steviol glikozidi), izomalto-oligosaharidi, oligofruktoza (prehranska vlaknina), voda, konzervans (kalijev sorbat). Vsebuje naravno prisotne sladkorje.
Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi, po odprtju pa v hladilniku. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.
Uporabno najmanj do datuma, označenega na stranskem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024  www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si