Cake in a Cup 75 g, Sukrin

3,90 1,95

Počisti

Mešanica za pripravo tortice v skodelici brez pšenične moke, glutena in sladkorja in jajc Sukrin Cake in a Cup vam omogoča pripravo odlične tortice z zmanjšanim deležem ogljikovih hidratov samo v dveh minutah.

Opis

Mešanica za pripravo tortice v skodelici brez pšenične moke, glutena in sladkorja in jajc Sukrin Cake in a Cup vam omogoča pripravo odlične tortice z zmanjšanim deležem ogljikovih hidratov samo v dveh minutah.

Ena vrečka Sukrin Cake in a Cup zadostuje za eno tortico.

Priprava:

Vsebino vrečke stresite v skodelico, dodajte 50 ml vode in v mikrovalovni pečici pri maksimalni moči segrevajte 1 minuto.

Nasveti: mešanici lahko dodate jagodičevje, sesekljane oreške ali koščke sesekljane temne čokolade. Namesto vode lahko dodate kavo. Pripravljeni tortici lahko dodate žlico stepene smetane. Pecite 10 sekund manj, če želite tekočo sredico. Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si.

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.

  • Hranilna vrednost
    Okus: Čokolada/karamela

  • Odmerek:
    Odmerkov:
  • Vrednosti so podane na 100 g pripravljenega peciva
  • Energijska vrednost807.00 kJ193.00 kcal
  • Maščobe9.00 g
  • » od tega nasičene maščobe5.90 g
  • Ogljikovi hidrati19.60 g*
  • » od tega sladkorji2.20 g
  • » polioli9.10 g
  • Prehranske vlaknine11.50 g
  • Beljakovine11.80 g
  • Sol1.80 g
  • Sestavine: MANDLJEVA, SEZAMOVA in koruzna moka, sladilo (eritritol), vlaknine (odporni koruzni škrob, cikorija), maščoba v prahu (kokosova maščoba, glukoza, MLEČNE beljakovine, stabilizator (trifosfati), sredstvo proti sprijemanju (dikalcijev fosfat)), grahove beljakovine, SMETANA v prahu (MLEKO), kakav, modificiran krompirjev škrob, sredstvo za vzhajanje (natrijev bikarbonat, dinatrijev difosfat), sol, emulgator (mono- in digliceridi maščobnih kislin), sladilo (sukraloza), aroma.*10,5 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g

 

DEKLARACIJA

SUKRIN CAKE IN A CUP mešanica za tortico v skodelici brez glutena in dodanega sladkorja (priprava v mikrovalovni pečici). S sladili. Okus: čokolada-karamela
Neto količina: 65 g.
Mešanica za pripravo tortice v skodelici brez pšenične moke, glutena, sladkorja in jajc vam omogoča pripravo odlične tortice z zmanjšanim deležem ogljikovih hidratov samo v dveh minutah.
Hranilna vrednost (100 g pripravljene tortice): energijska vrednost 807 kJ/193 kcal, maščobe 9 g (od tega nasičene maščobe 5,9 g), ogljikovi hidrati 19,6 g* (od tega sladkorji 2,2 g, polioli 9,1 g), prehranske vlaknine 11,5 g, beljakovine 11,8 g, sol 1,8 g. *10,5 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g
Sestavine: MANDLJEVA, SEZAMOVA in koruzna moka, sladilo (eritritol), vlaknine (odporni koruzni škrob, cikorija), maščoba v prahu (kokosova maščoba, glukoza, MLEČNE beljakovine, stabilizator (trifosfati), sredstvo proti sprijemanju (dikalcijev fosfat)), grahove beljakovine, SMETANA v prahu (MLEKO), kakav, modificiran krompirjev škrob, sredstvo za vzhajanje (natrijev bikarbonat, dinatrijev difosfat), sol, emulgator (mono- in digliceridi maščobnih kislin), sladilo (sukraloza), aroma.
Navodilo za pripravo: vsebino vrečke stresite v skodelico, dodajte 50 ml vode in v mikrovalovni pečici pri maksimalni moči segrevajte 1 minuto.
Nasveti: mešanici lahko dodate jagodičevje, sesekljane oreške ali koščke sesekljane temne čokolade. Namesto vode lahko dodate kavo. Pripravljeni tortici lahko dodate žlico stepene smetane. Pecite 10 sekund manj, če želite tekočo sredico.
Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Slika na naslovni strani je simbolna.
Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na spodnjem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024  www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si

  • Hranilna vrednost
    Okus: Temna čokolada

  • Odmerek:
    Odmerkov:
  • Vrednosti so podane na 100 g pripravljenega peciva
  • Energijska vrednost841.00 kJ201.00 kcal
  • Maščobe9.10 g
  • » od tega nasičene maščobe6.20 g
  • Ogljikovi hidrati21.10 g
  • » od tega sladkorji1.00 g
  • » polioli9.60 g
  • Prehranske vlaknine12.00 g
  • Beljakovine12.50 g
  • Sol1.70 g
  • Sestavine: SEZAMOVA in koruzna moka, sladilo (eritritol), vlaknine (odporni koruzni škrob, cikorija), maščoba v prahu (kokosova maščoba, glukoza, MLEČNE beljakovine, stabilizator (trifosfati), sredstvo proti sprijemanju (dikalcijev fosfat)), grahove beljakovine, kakav, modificiran krompirjev škrob, sredstvo za vzhajanje (natrijev bikarbonat, dinatrijev difosfat), sol, emulgator (mono- in digliceridi maščobnih kislin), sladilo (sukraloza), kava, aroma.*11,5 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g

 

DEKLARACIJA

SUKRIN CAKE IN A CUP mešanica za tortico v skodelici brez glutena in dodanega sladkorja (priprava v mikrovalovni pečici). S sladili. Okus: temna čokolada
Neto količina: 75 g
Mešanica za pripravo tortice v skodelici brez pšenične moke, glutena in sladkorja in jajc vam omogoča pripravo odlične tortice z zmanjšanim deležem ogljikovih hidratov samo v dveh minutah.
Hranilna vrednost (100 g pripravljene tortice): energijska vrednost 841 kJ/201 kcal, maščobe 9,1 g (od tega nasičene maščobe 6,2 g), ogljikovi hidrati 21,1 g* (od tega sladkorji 1 g, polioli 9,6 g), prehranske vlaknine 12 g, beljakovine 12,5 g, sol 1,7 g. *11,5 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g
Sestavine: SEZAMOVA in koruzna moka, sladilo (eritritol), vlaknine (odporni koruzni škrob, cikorija), maščoba v prahu (kokosova maščoba, glukoza, MLEČNE beljakovine, stabilizator (trifosfati), sredstvo proti sprijemanju (dikalcijev fosfat)), grahove beljakovine, kakav, modificiran krompirjev škrob, sredstvo za vzhajanje (natrijev bikarbonat, dinatrijev difosfat), sol, emulgator (mono- in digliceridi maščobnih kislin), sladilo (sukraloza), kava, aroma.
Navodilo za pripravo: vsebino vrečke stresite v skodelico, dodajte 50 ml vode in v mikrovalovni pečici pri maksimalni moči segrevajte 1 minuto.
Nasveti: mešanici lahko dodate jagodičevje, sesekljane oreške ali koščke sesekljane temne čokolade. Namesto vode lahko dodate kavo. Pripravljeni tortici lahko dodate žlico stepene smetane. Pecite 10 sekund manj, če želite tekočo sredico.
Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Slika na naslovni strani je simbolna.
Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na spodnjem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024  www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si

Dodatne informacije

Okus

Čokolada-karamela, Temna čokolada