Brown Rice Protein 80 500 g

19,90 14,93

Brown Rice Protein 80 je idealni prašek za pripravo beljakovinskega napitka za vegetarijance, vegane in vse ostale.

Brown Rice Protein 80 je idealni prašek za pripravo beljakovinskega napitka za vegetarijance, vegane in vse ostale.

Brown Rice Protein 80 vsebuje kakovostne beljakovine, pridobljene iz polnozrnatega rjavega riža po principu naravnega mokrega mletja. Vsaka porcija Brown Rice Protein 80 zagotavljaveč kot 24 g beljakovin in zelo malo ogljikovih hidratov in maščob.

Brown Rice Protein 80 vsebuje izjemen aminokislinski profil, ki zagotavlja vseh devet esencialnih aminokislin. Brown Rice Protein 80 je obenem brez glutena, soje in mlečnih izdelkov, zato je primeren tudi za tiste, ki so občutljivi na laktozo.

Beljakovine so izjemno pomembne za normalno delovanje človeškega telesa. Prispevajo k pridobivanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Priporočen dnevni vnos beljakovin znaša 0,8 g/kg telesne mase.

UPORABA:

30 g beljakovinskega praška Brown Rice Protein 80 premešamo v 150 ml vode in zaužijemo neposredno po vadbi ali kot dopolnilo obroka.

 

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.