100% Pure Whey 28 g, BioTechUSA

1,30

Počisti

100% Pure Whey je odličen beljakovinski napitek, ki vsebuje sirotkine beljakovine. Na voljo je v izjemno slastnih okusih.

Opis

100% Pure Whey je slasten beljakovinski napitek s sirotkinimi beljakovinami, zato predstavlja odlično izbiro za pripravo napitka po vadbi. Izdelek 100% Pure Whey ne vsebuje aspartama.

Sirotkine beljakovine niso le ključen element prehrane športnikov in rekreativcev, temveč imajo v zadnjih letih čedalje večji pomen tudi v vsakodnevni prehrani manj športno aktivnih posameznikov, ki se zavedajo pomembnosti zdrave prehrane.

Zakaj beljakovine?

Beljakovine so izjemno pomembne za normalno delovanje človeškega telesa. Sestavljene so iz manjših gradnikov – aminokislin. Te krožijo po krvi, celice pa potem iz njih izdelujejo telesne beljakovine – mišiče.

Beljakovine prispevajo k pridobivanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Priporočen dnevni vnos beljakovin znaša 0,8 g/kg telesne mase.

UPORABA:

28 g praška (1 vrečka) 100% Pure Whey premešamo z 250 ml vode ali mleka in zaužijemo neposredno po vadbi oziroma kot dopolnilo obroka.

 

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Okus

Čokolada, Čokolada/arašidovo maslo, Vanilja, Lešnik, Kokos/čokolada, Piškotek, Cimetova rolica, Jagoda, Višnjev jogurt, Banana