tralaa

You can use the coupon now by clicking the button below
OptinSpins special offer unlocked!
You have a chance to win a nice big fat discount. Are you feeling lucky? Give it a spin.
* You can spin the wheel only once.
* If you win, you can claim your coupon within limited time
* OptinSpin reserves the right to cancel the coupon anytime

LCHF-svetovanje

Gašper Grom: dipl. dietetik, svetovalec za prehrano LCHF

Nekaj je povsem jasno: zdravje, vitkost in izzivom prilagojeno telo se začnejo in končajo v kuhinji oziroma na krožniku. Ustrezna prehrana zagotavlja, da smo zdravi, da se dobro počutimo, da dobro funkcioniramo tako telesno kot tudi umsko, da s hrano in prehranjevanjem nismo obremenjeni.

Kakšno prehrano izbrati? S svojimi dolgoletnimi izkušnjami na sebi in svojih klientih prisegam na prehrano LCHF oz. ketogeno dieto.

Ker se posamezniki težko znajdejo med vsemi čermi pravilnega prehranjevanja, se name ljudje obračajo po pomoč pri tem. Poglejte njihove zgodbe uspešnih transformacij. Tudi vam lahko uspe!

Izberite svojo obliko svetovanja o LCHF

Na voljo so različni paketi: nekateri vsebujejo samo jedilnik, drugi jedilnik in načrt vadbe. So taki, kjer vam ponujamo spremljanje prek interneta v določenem časovnem obdobju (običajno 1 mesec). Za naprednejše so tudi paketi, pri katerih omogočamo prisotnost svetovalca v živo na treningu. Za natančno primerjavo paketov priporočamo ogled Cenika svetovalnih storitev.

Oglasite se nam!

Želite shujšati? Izboljšati splošno zdravstveno stanje? Popraviti krvne lipide? Zmanjšati obseg simptomov sladkorne bolezni? Ste pripravljeni na resnično izboljšanje počutja?

Če ste res pripravljeni narediti kaj zase, izpolnite spodnji vprašalnik, izberite obliko svetovanja, ki bi vam ustrezala (primerjave paketov in cene so v ceniku), in kmalu bodo lahko vaše skrbi preprosto preteklost!

Zavrti
X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...